Informatie clientela

Dragi clienti Prestige Vehicle!
Multumesc pentru interesul serviciilor noastre! V-am sugera sa faceti cunostinta cu conditiile de arenda a automobilelor, care vor face mai eficienta organizarea sarbatorii Dumneavoastra.

  1. Toate preturile sunt individuale pentru fiecare comanda.
  2. Va rugam sa  ne informati in prealabil de o ruta potentiala, precum si despre  numarul de pasageri. Problema este ca la diferite masini capacitatia de locuri difera, si numarul de calatori nu trebuie sa depaseasca numarul de locuri de imbarcare.
  3. Cazuri de posibila plecare din  limitele  orasului ar trebui sa fie neaparat stipulate.
  4. Compania garanteaza chiria  masinii doar pentru timpul preliminat comandat. Prelungirea de timp de chirie este  posibila  numai in caz de absenta de  ulterioare comenzi.
  5.  Informativa  la sofer despre  comanda ulterioara si  modificarile ulterioare . Daca sunt, incercati sa coordonati  timpul corect. Noi, desigur, nu va vom lasa  in mijlocul drumului, dar nu ne putem asuma responsabilitatea pentru timpul de chirie a masinii care s-a schimbat din cauza Dumneavoastra. Noi suntem obligati sa ne efectuam  obligatiile fata de toti clientii.
  6. Pentru o intarziere  pina 10 minute, peste  plata nu este ridicata. Pentru o intarziere peste 10 minute, timpul  care va fi platit de client, va fi aproximativ  la 30 de minute. Daca timpul depaseste 30 de minute-plata va fi aproximate pina de o ora.
  7. In caz de reducere a timpului real de performanta de la ordine prin initiativa  clientului, Costul  nu se schimba si cheltuelile  nu se vor rambursa inapoi.
  8. Va rugam sa ne informati in prealabil de schimbari in comanda dumneavoastra sau despre anularea acesteia. In acest caz  sa ne informati cu cel putin 10 zile inainte de data de realizare a comenzii  dumneavoastra despre schimbarile aparute , noi vom  retine suma egala de 10% din costul comenzii dumneavoastra.
  9. La ordinul de serviciu de intalniri la aeroport sau gara, si la o intarziere a avionului sau a trenului, In fiecare ora de repaus timp  clientul plateste 50% din costul comenzii si serviciile de  plata a parcarii, dar compania Prestige vehicle!!! , garanteaza  asteptare in primele 30 de minute, la absenta  ulterioarelor  comenzi. Va rugam sa ne informati  de o situatie similara din una din cele specificate la  numere de telefon.
  10. Ca un punct de vedere al sigurantei dumneavoastra  viteza de circulatiea  masinii nu poate depasi 50 km/ore, respectarea regulilor de circulatie este obligatorie pentru toti. Nu este necesar sa abordeze pe conducatorul auto cu cererile si cerintele pentru incalcarea lor.
  11. Societatea nu poarta raspunderea pentru aglomeratiile de drumuri,  actiunile ale  angajatilor  ai politiei si situatii exceptionale pe ruta .
  12. Masinile noastre sunt intr-o  stare tehnica buna. Cu toate acestea cu fiecare masina poate  fi o pana. In astfel de cazuri timpul pentru eliminarea, depanarea,  va fi scazuta din timpul tau de ordine.
  13. Nu folositi masina intr-o conditie de ebrietate, nu  lasati  in interior  copii fara supravegherea de adulti.
  14. Se interzice sa ia ustensile din masina, sa puna orice obiecte pe masina: pahare, sticle, cutii, pungi, cosuri ,sa  puneti  picioarele pe masina(Daca se pune un picior pe o protectie  si este necesar pentru foto  puneti  un servetel in fotografiile  dumnevoastra  nu va fi vizibil), sa nu puneti  un picior pe scaune si pe  suportul  masinii.
  15. Este inadmisibil  sa se aduca in interior oricare obiecte,subtante cu  un puternic miros neplacut sau obiectele  ascutite sau cu margini taiose, inclusiv cosuri cu flori(in acest scop  se da in  bagaj),  camera  cu un sprijin,care  se  foloseste  pentru filmari in interiorul masinii, videocamera cu un felinar avand  colturi ascutite sau o lampa fierbinte.
  16. Este inadmisibil sa inchideti placa de inregistrare cu ornamente.
  17. Este inadmisibil sa deschideti usile pana la o deplina oprire a masinii, fara permisiunea  a conducatorului auto. Transferul in timpul deplasarii a obiectelor  dintr-o limuzina in alte masini si dimpotriva.
  18. Sa nu  se arunce din ferestre  gunoi  si sticle. In timpul deplasarii este interzis sa iasa prin orificii pe ferestre sau trapa pe o parte, un picior, un cap, sa iasa pe acoperis.
  19. Nu este recomandat sa deschida  sampanie in interiorul  limuzinei. Sa arunce in  masina dulciuri, monede, bob. Potrivit traditiilor, este necesar sa le arunce "din fericire" nu in interiorul masinii, dar in ultima instanta-arunca un pumn sub roti.
  20. Este interzis sa se foloseasca focuri de artificii in interiorul sau in  apropierea  limuzinei.
  21. Ca la nunta coloana de automobile sa  arate frumos,  puteti comanda  aranjamente  pentru  masini , baloane, inele sau compozitii  artificiale sau  adevarate de  flori. Cu toate acestea dorim sa ne faceti cunostinta  in prealabil, la comanda  masinii, cu  prevederile  de servicii suplimentare, fie ca este aranjament  pentru masini, servicii de ghid, etc.

Si, desigur, avem placerea sa Va oferim surprize placute in timpul comenzii Dstra, sub forma de o Sampanie!

 • Acordarea de compensatii pentru conducatorul auto este binevenita, dar intotdeauna ramane la atitudinea dumneavoastra.
 • Nu trebuie de fortat conducatorol de a incalca regulile de circulatie.
 • Viteza de circulatie a limuzinei in oras nu ar trebui sa depaseasca 50 km/ore.
 • Fumatul in interior este interzis.
 • Clientul poarta intreaga responsabilitate pentru securitate , dreptului de proprietate a limuzinei.
 • In caz de daune a echipamentului a limuzinei, clientul compenseaza costul daunilor potrivit descrierei detaliate.
Cu respect, administratia.